Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървена игра mini BALANCE

Sevi - Дървена игра mini BALANCE

Цена:25.99лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.


Играта Баланс ще помогне на вашето дете да развие своята съобразителност и пространствено мислене, ще развие неговото въображение и ще усъвършенства двигателните му умения. Правилата са много прости върху слончето трябва да се наредят всички 40 бр. пръчици, така че да не падне никое от тях. Всеки играч има право на един опит, когато му дойде реда. Ако пръчицата му падне или всичко падне, тогава играчът излиза от играта. Пръчиците и слончето от играта са дървени и декорирани с висококачествени нетоксични и напълно безопасни за здравето бои.
  • Играта Баланс е изработена от висококачествена дървесина и декорирана с безвредни за здравето бои.
  • Съдържа 40 пръчици и основа слонче, на която да се нарежат фигурките.
  • Играта е подходяща за деца над 3 годишна възраст.
  • Размери на играта: 14.5 х 10 х 5 см.
  • Производител Sevi, Италия. 

Възраст: 3+ години
Върни До Горе