Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървени кубчета TOTEM

Sevi - Дървени кубчета TOTEM

Цена:25.99лв.
Възраст: 2+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.

Кубчетата са вълнуващ начин детето ви да опознае света около себе си, да разбере разликата между различните форми и да развива своята наблюдателност и въображение. Кубчетата са изработени от висококачествена дървесина, като декорацията им е от безвредни за здравето бои. 
  • Кубчетата са изработени от дърво и оцветени с безвредни бои.
  • В комплекта са включени 9 бр. кубчета с различна форма и размери 4 х 4 см. 
  • Играта е подходяща за деца над 2 годишна възраст.
  • Размери на кутията 19 х 19 х 4.5 см.
  • Производител Sevi, Италия.
Възраст: 2+ години
Върни До Горе