Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървено ДОМИНО

Sevi - Дървено ДОМИНО

Цена:23.99лв.
Възраст: 4+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.


Класическата игра на Домино идва при вас в нов и забавен вариант. А правилата са прости, играта може да се играе от 2, 3, 4, 5 или 6 играчи, които си разпределят картите в съответния ред. Ако играят 2 играчки всеки си изтегля по 8 карти, ако са 3 се теглят по 6 карти, ако играят 4, 5 или 6 играча картите, които трябва да изтеглят са 4 бр. Останалите картите се оставят в центъра на игралното поле с картинката надолу. Играта започва най-младият играч, като се играе по посока на часовниковата стрелка. Първият играч обръща една плочка от доминото с изображението нагоре, следващият е задължен да сложи плочка с нарисувано на нея животно, идентично с животните от първата плочка. Ако няма такова изтегля от купчинката посредата. Играта се играе до тогава, докато свършат картите на някой от играчите или при невъзможност да се сложи нова карта към редицата за игра и няма карти за теглене, тогава победител е играчът с най-малко на брой останали карти.
  • Плочките домино са изработени от висококачествена дървесина.
  • Боите използвани за оцветяването на всички дървени части са безвредни и отговарят на всички изисквания за безопасност, които са нужни за произвеждане на детски играчки.
  • Играта е подходяща за деца над 4 годишна възраст.
  • Подходяща е за от 2 до 6 играча.
  • Размери: 10 х 3.5 х 6.5 см.
  • Производител Sevi, Италия.
Възраст: 4+ години
Върни До Горе