Телефони: 032622890 / 0884641904
Спелта - Възглавничка за облекчаване на колики

Спелта - Възглавничка за облекчаване на колики

Цена:19.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Спелта - Възглавничка за облекчаване на колики или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Спелта - Възглавничка за облекчаване на колики или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Цвят:

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Възглавничката за облекчаване на колики е пълна със зърна Спелта – продукт на био-производство. Успокояващият й ефект идва както от топлината, така и от лечебните свойства на пълнежа от Спелта – специален сорт жито, известен с високата си чистота и приятен аромат. Още в древността хората използвали способността на спелтата да облекчава болки и натъртвания, като я затопляли и поставяли на различни места по тялото.


Какво са коликите?
Коликите обикновено започват през първите седмици от живота на бебето и продължават най-много до третия месец. Бебето плаче по няколко часа на ден без видима причина. То свива колене към коремчето, което е твърдо и подуто. Смята се, че болката се появява поради спазъм на чревната стена, но първопричината е неизвестна.
Възглавничката може да се използва многократно. Целта й е облекчаване на неразположението вследствие на колики, а не лечението им.

Как се използва възглавничката?

1. Извадете вътрешната част и я загрейте в обикновена или микровълнова печка.

2. ПРОВЕРЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕМПЕРАТУРАТА преди контакта с бебето.Ако използвате микровълнова фурна не нагрявайте повече от 15 секунди. След изваждане леко разтръскайте възглавничаката, за да се разпредели топлината равномерно, тъй като в микровълнова фурна обекта се нагрява отвътре навън.Каквато и печка да използвате, преди контакта с бебето е добре да проверите температурата като допрете за известно време възглавничката до китката, тъй като там кожата е по-чувствителна. Не загрявайте на повече от 150 градуса.

3. Поставете възглавничката върху коремчето и я оставете за известно време.


Цветове:

бяло (хасе)
светло синьо (хасе)
тъмно червено (хасе)
светло жълто (хасе)