Телефони: 032622890 / 0884641904
TOMMEE TIPPEE Резервна касета за хигиенен кош SANGENIC New

TOMMEE TIPPEE Резервна касета за хигиенен кош SANGENIC New

Цена:19.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете TOMMEE TIPPEE Резервна касета за хигиенен кош SANGENIC New или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете TOMMEE TIPPEE Резервна касета за хигиенен кош SANGENIC New или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
TOMMEE TIPPEE -    харесвани от бебетата и препоръчвани от родителите!

TOMMEE TIPPEE е английска компания с повече от 50 годишна история с основна дейност на производство и разпространение на стоки за бебета. Към момента това са едни от най-разпространените бебешки аксесоари във Великобритания и постепенно добиват популярност в цял свят. 
Иновативността и уникалния дизайн на продуктите, издигат фирмата за много кратко време на едно от първите места в световните класации за бебешки аксесоари. С постоянните си нововъведения и патентоване на нови продукти TOMMEE TIPPEE печели все повече почитатели. 

Резервна касета за хигиенен кош Sangenic New

Специално създаден защитен филм в касетата осигурява неутрализиране на миризмата;
Антибактериален агент, който придава свежест и осигурява защита;
касетата се поставя за секунди в горната част на коша и е готова за употреба;
Убива повече от 99% от познатите микроби, в контакт с коша;
В комплекта е включена 1 бр. касета-пълнител за кош, кошът за мръсни пелени НЕ е включен в стойността на комплекта и се предлага отделно.

Система за съхранение на мръсни пелени Sangenic
Хигиенният кош за мръсни пелени не е просто кофа за боклук. С повече от 5000 пелени, които са необходими от раждането до гърнето, родителите ще приветстват по-удобната, по-безопасна и по-хигиенична система за съхранение на пелените. 
Системата  Sangenic работи, чрез индивидуално опаковане и запечатване на мръсните пелени в многопластова опаковка с антибактериален филм. За него е доказано, че при контакт убива 99% от микробите.
Запечатването се осъществява с помощта на уникалната технология Twist Lock. Запечатването на мръсните пелени в опаковки с антибактериален филм, надеждно спират микробите и миризмата. Хигиенният кош Sangenic може да побере до 28-30 бр. пелени, преди да е необходима подмяна на съдържанието. 
Това улеснява родителите, тъй като с тази система те могат да съхраняват мръсните пелени в стаята, с което да се избегне многократното ходене до кофата за боклук.
Използвайки най-новите технологии, кошът за мръсни пелени пести време, осигурява удобство и сигурност за висока хигиена, и е в помощ на имунната система на Вашето бебе.