Телефони: 032622890 / 0884641904
TOMMEE TIPPEE Шишета за хранене 150 ml двойна опаковка

TOMMEE TIPPEE Шишета за хранене 150 ml двойна опаковка

Цена:18.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете TOMMEE TIPPEE Шишета за хранене 150 ml двойна опаковка или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете TOMMEE TIPPEE Шишета за хранене 150 ml двойна опаковка или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани
TOMMEE TIPPEE - харесвани от бебетата и препоръчвани от родителите!

TOMMEE TIPPEE е английска компания с повече от 50 годишна история с основна дейност на производство и разпространение на стоки за бебета. Към момента това са едни от най-разпространените бебешки аксесоари във Великобритания и постепенно добиват популярност в цял свят.
Иновативността и уникалния дизайн на продуктите, издигат фирмата за много кратко време на едно от първите места в световните класации за бебешки аксесоари. С постоянните си нововъведения и патентоване на нови продукти TOMMEE TIPPEE печели все повече почитатели.

Шишета за хранене 150 мл. - 2 бр.

Дизайнът на биберона имитира мекотата и формата на майчината гърда;
Поради формата и дизайна си, биберона дава възможност за смесено хранене - за кърмене и с шише, без да се нарушава естествения ритъм на хранене;
Уникалната форма на шишето позволява то да бъде държано плътно до тялото;
Мек силиконов биберон 0 месеца+ 1 капка;
Комплектът съдържа 2 бр. шишета 150 мл и биберони;
Без съдържание на бисфенол А.

Closer To Nature...
По какъвто и начин да сте решили да храните своето дете (кърмене или с шише), серията Closer To Nature е най-доброто решение за Вас. Създадена е след години на изследвания и тестове в екип от кърмещи майки и професионалисти в областта на здравеопазването, тази серия дава възможност на бебетата да бъдат кърмени по-дълго време, тъй като биберонът за хранене е съобразен като материал и дизайн с майчината гърда. Още от раждането може да разчитате на серията на Tommee Tippee, че ще направи храненето естествено, безопасно, хигиенично и приятно за майката и детето.