Телефони: 032622890 / 0884641904
TOMMEE TIPPEE Термос 2в1 Closer To Nature

TOMMEE TIPPEE Термос 2в1 Closer To Nature

Цена:45.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани
TOMMEE TIPPEE -  харесвани от бебетата и препоръчвани от родителите!

TOMMEE TIPPEE е английска компания с повече от 50 годишна история с основна дейност на производство и разпространение на стоки за бебета. Към момента това са едни от най-разпространените бебешки аксесоари във Великобритания и постепенно добиват популярност в цял свят. 
Иновативността и уникалния дизайн на продуктите, издигат фирмата за много кратко време на едно от първите места в световните класации за бебешки аксесоари. С постоянните си нововъведения и патентоване на нови продукти TOMMEE TIPPEE печели все повече почитатели. 

Термос за бебешка храна 2 в 1 Closer to Nature

Термосът за бебешка храна е портативен и много удобен за използване. Той съхранява топла вода до 6 часа и е идеален за пътува и разходка. Белият контейнер, включен в него се използва за затопляне на шишета с храна.
  • Вместимост 500 мл.
  • Изработен от висококачествени материали, без съдържание на вредни за здравето вещества;
  • Комплектът Не включва шише за хранене.
Closer To Nature...
По какъвто и начин да сте решили да храните своето дете (кърмене или с шише), серията Closer To Nature е най-доброто решение за Вас. Създадена е след години на изследвания и тестове в екип от кърмещи майки и професионалисти в областта на здравеопазването, тази серия дава възможност на бебетата да бъдат кърмени по-дълго време, тъй като биберонът за хранене е съобразен като материал и дизайн с майчината гърда. Още от раждането може да разчитате на серията на Tommee Tippee, че ще направи храненето естествено, безопасно, хигиенично и приятно за майката и детето.