Телефони: 032622890 / 0884641904
UnikUm - Обучаващ тренажор *Лакомник Feaster’s Tricks*

UnikUm - Обучаващ тренажор *Лакомник Feaster’s Tricks*

Цена:5.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете UnikUm - Обучаващ тренажор *Лакомник Feaster’s Tricks* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете UnikUm - Обучаващ тренажор *Лакомник Feaster’s Tricks* или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Цвят:
Възраст: 2+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Помогнете на детето си да се справи по-лесно с трудностите, които света на големите му предоставя. С помощта на тренажорите на украинската фирма Уник-ум, вашето дете ще се храни с удоволствие, а уникалният тренажор за китайски пръчици ще му помогне, както и на вас да се впуснете в едно ново приключение, изучавайки нови култури и храна, а веселите гумени фигурки ще направят забавно всяко хранене.


Уникален тренажор за овладяване на китайските пръчици. Когато за пръв път посетите китайски ресторант, благодарение на това устройство, Вие веднага ще можете да си служите с пръчиците, ще изглеждате уверено и ще се чувствате като истински професионалист.
Тренажорът осигурява правилно положение на пръстите, държащи пръчиците. Това Ви дава възможност бързо и ефективно да придобиете навика да ги използвате.
Използването на дадения тренажор също така развива моториката и той може да бъде полезен на болните от Детска церебрална парализа (ДЦП) и на хора, които се въстановяват след инсулт.
  • Получените навици се запомнят подсъзнателно;
  • Ръчна изработка;
  • Препоръчва се за деца над 7 години и за възрастни.

Пръчиците представляват интерес и от научна гледна точка. На първо място те подпомагат развитието на пръстите. Според японските учени, при използването на пръчиците по време на ядене се задействат 80 стави и 50 мускула на рамото, на предната част на ръката, на дланите, а също и главния мозък . Така че използването на пръчиците не само развива ловкостта на ръцете, но и тренира мозъка. Съществува даже "Трактат за китайските пръчици".

Пръчиците за ядене са неизменима част от бита на много азиатски народи. Трябва да се отбележи, че те са станали символ на икономическия разцвет, който първи са почувствали жителите на Япония, след това Южна Корея, Тайван, Хон Конг, Сингапур, а от началото на 80-те години – в континентален Китай. Китайските пръчици се използват също така във Виетнам и в Тайланд.
Възраст: 2+ години