Телефони: 032622890 / 0884641904

Himalaya

Himalaya

Himalaya

 Himalaya е създадена през далечната 1930 година с цел да представи на обществото аюрведа културата по един съвременен начин и да разбули мистерията зад една лечебна система от преди 5000 години. Това включва проучването на древни аюрведически текстове, подбор на местни билки и подлагане на формулите на съвременни фармакологични, токсикологични и тестове за безопасност с цел създаване на нови продукти и терапии.
През 2001 г. Himalaya е получила лиценз за добра производствена практика (GMP). Днес в повече от 50 страни по света, Himalaya Herbal има изградена репутация на производител на ефикасни и безвредни билкови продукти.
Всеки продукт преминава през научни изследвания и всяка билка, използвана в продуктите на Himalaya Herbals е индивидуално проучена и тествана. С ангажимента на повече от 2000 служители, включително екип от 100 учени, компанията Himalaya Herbals е почитана и обичана от потребителите в над 82 страни, които разчитат на продуктите й за поддържане на добро здраве и самочувствие.

Продукти, създадени в съответствие с основните принципи на Аюрведа – древна наука за здравето и природосъобразния начин на живот.

27

продукти

Продукти

«1 2 3»Страница 1 от 3