Количка

0 артикула
Начало За разходка & Столчета за колаДетски триколкиItaltrike - Детска триколка със сенник OKO Orange

Italtrike - Детска триколка със сенник OKO Orange

Цена: 249.90лв.
 • Възраст:
  18+ месеца

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 7лв.

Брой:
Добави в желани
Italtrike - Детска триколка със сенник OKO Orange
Italtrike - Детска триколка със сенник OKO OrangeItaltrike - Детска триколка със сенник OKO OrangeItaltrike - Детска триколка със сенник OKO OrangeItaltrike - Детска триколка със сенник OKO OrangeItaltrike - Детска триколка със сенник OKO Orange

Italtrike е компания, която стартира дейността си през 1983 година в Италия. Повече от 28 години фирмата предлага на пазара качествени детски играчки в няколко различни направления - Oko, Classic и Gioca. Играчките с марка Italtrike са изработени от издържливи материали, отговарят на всички стандарти за безопасност и са сертифицирани по ISO 9001:2008 за качество и по ISO 14001:2004 за екологично производство и управление на ресурсите.
Линията Oko, Italtrike е проект, който е реализиран след задълбочени проучвания върху ергономичността и влиянието на различните форми върху ортопедичното развитие на децата, за което фирмата получава патент и множество международни награди за дизайн. Педантично изчислените пропорции на детската триколка OKO я превръщат в предпочитан избор на много родители.
Детските триколки Italtrike са символ на качеството, а свежите им цветове и нестандартни модели ги превръщат в предпочитан избор на много родители по света, избор. 


Italtrike - Детска триколка със сенник OKO

Детската триколка OKO на италианската фирма ITALTRIKE се отличава със своя изключителен дизайн и идеални пропорции. Разработена по патент, триколката е снабдена с дръжка за родителски контрол, която може да бъде демонтирана при по-голяма възраст на детето. Тя има 3 позиции за регулиране на дължината, които спомагат родителите да фиксира подходящо и удобно дръжката според собствените си нужди. Гумите и са с каучуково покритие и са изключително издържливи на продължителна употреба. Този модел има специален блокиращ механизъм на предното колело, който се използва когато детето е още малко и не може да върти педалите. Блокирането на въртенето на педалите позволява на детето да си сложи крачетата върху тях и да ги ползва като степенки, а Вие безпроблемно  да бутате триколката. Детската триколка OKO, Italtrike е с регулируема в 3 позиции седалка, която е снабдена с предпазни колани, осигуряващи максимална сигурност на децата. Седалката е ергономична и осигурява на детето несравнимо удобство, а в комплекта на триколката е включен и удобен сенник, който може да бъде монтиран и демонтиран по ваше желание. Специална екстра към този модел е и спирачката монтирана на кормилото. Тя позволява на детето да придобие навици за използването й още в ранна възраст, което спомага за по-нататъшното развитие на уменията му за управление на велосипед.

Уникалната детска триколка на италианската фирма Italtrike спомага на детето да усъвършенства своите двигателни умения и да придобие навици за баланс и синхрон, а свежите цветове ще стимулират въображението му и ще превърнат всяка детска игра в невероятна приказка.

Преимуществата на детска триколка OKO. Italtrike:

1. Изработката на рамата и осигурява по-добра стабилност на детето при каране на триколката;
2. Широки и стабилни гуми, които спомагат също за добрата стойка на детето и чувството за баланс по време на управление на триколката;
3. Позицията на педалите е съобразена с възможността на детето да ползва триколката от най-ранна възраст - 18 месеца, когато то все още няма навици за въртене на педалите, както и когато крачетата все още не достигат преднотo колело;
4. Средното движение е свободно, когато бутате триколката педалите не се въртят. Това спомага при по-продължителна разходка с детето, когато се умори, да ползва педалите като степенка, без те да се въртят и да го удрят по крачетата.
 • Триколката е подходяща за деца от 18 месеца до 5 години (до 35 кг);
 • Снабдена е с олекотена тръбна рамка;
 • Гумите са изработени от висококачествен пластмасов материал с каучуково покритие, което осигурява висока степен на издържливост при продължително натоварване;
 • Триколката е снабдена със спирачна система, която се активира от кормилото и спомага детето да се научи да я използва от най-ранна детска възраст;
 • Регулируема седалка с 3 позиции;
 • В комплекта е включен и сенник, който се монтира и демонтира по ваше желание;
 • Размери на триколката: Ш 59 см х В 64 см х Д 84 см;
 • Тегло 12 кг;
 • Производител Italtrike, Италия. 
 • Възраст:
  18+ месеца

Политика за поверителност

Политика за поверителност 

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как „Адони“ ООД и магазин Касида третират Вашите лични данни като администратор - за категориите лични данни, за целите и за правното основание за обработване, за какъв срок ги съхраняваме и с кого споделяме данните, а също и за това какви са Вашите права във връзка с това обработване. С извършването на регистрация в сайта www.kasida.bg Вие приемате настоящата Политика за поверителност. Ние приемаме отговорно своята задача да защитим всички Ваши лични данни, до които имаме достъп във връзка с дейността ни. При създаването на Политиката за поверителност сме взели предвид принципите и изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент 2016/679, ОРЗД) и българското законодателство в областта на защита на личните данни.

I. Кои сме ние?

Интернет сайтът www.kasida.bg е собственост на „Адони“ ООД, с ЕИК 115646476, със седалище и адрес на управление:
гр. 
Пловдив, ул. “Никола Козлев”№2.
Ние осъществяваме дейността си чрез онлайн магазин 
www.kasida.bg

Лице за контакт по въпроси, свързани със защита на лични данни:
Донка Гърдева 
Телефон за контакт: 0888 502 051
E-mail: office@kasida.bg

„Адони“ ООД е администратор по отношение на Вашите лични данни по смисъла на ОРЗД, тъй като определя целите и средствата за обработването на Вашите лични данни.

II. Какви лични данни обработваме?

Лични данни са всички данни, чрез които едно лице може да бъде идентифицирано пряко или непряко (име, адрес, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор; признаци за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социалната идентичност на това физическо лице и др.).

Ние обработваме следните лични данни:

 • три имена;
 • адрес за получаване на пратка;
 • адрес на електронна поща;
 • телефон;
 • Вашите пароли за достъп до нашия уебсайт;
 • данни за фактура;

III. За какви цели използваме Вашите лични данни?

Целите на обработването са както следва:

 • За изпълнение на Вашата поръчка.
 • За доставка на поръчката до посочения от Вас адрес.
 • За да можем да се свързваме с Вас във всеки един момент по телефон или имейл за качественото и навременно изпълняване на заявената от вас услуга.
 • За счетоводна отчетност.
 • За защита на законните ни права и интереси.

IV. На какво основание обработваме Вашите лични данни?

Ние обработваме Вашите лични данни на следните основания:

 • чл. 6, ал. 1, бук. „б” от ОРЗД- за изпълнение на договор, по който субектът на данните е страна, или за предприемане на стъпки по искане на субекта на данните преди сключването на договор;
 • чл. 6, ал. 1, бук. „в” от ОРЗД – за спазване на законово задължение, произтичащо от законодателството на Република България (за водене на счетоводна отчетност);
 • чл. 6, ал. 1, бук. „е” от ОРЗД – за целите на легитимните интереси на администратора, освен когато пред такива интереси преимущество имат интересите или основните права и свободи на субекта на данните (за защита при правни претенции или в производства пред компетентните органи);

V. На кого споделяме и разкриваме Вашите лични данни?

Ние не споделяме, разкриваме, продаваме или по друг начин разпространяваме Ваши лични данни на трети страни. Информация предоставяме единствено на нашите доверени партньори - куриери, с които работим въз основа на договорни правоотношения и конфиденциални споразумения. Те се нуждаят от Вашите данни, за да бъде възможно доставянето на поръчаните от Вас продукти до Вашия адрес. Всички доставчици са внимателно подбрани. Те също извършват обработка на Вашите данни с дължимата грижа и поверителност и при стриктно спазване на ОРЗД и българското законодателство.

VI. За колко време съхраняваме информацията?

Съхраняването на данните продължава докато разполагаме с основание за тяхното съхранение. Когато Ваши лични данни се съдържат в счетоводни документи на хартиен или технически носител, които могат да бъдат изискани от нас на законово основание за нуждите на данъчния контрол, срокът за съхранение на тези лични данни е 10 години, считано от 01.01. на годината, следваща годината, в която сте получили поръчаните от Вас продукти. Ваши лични данни, предоставени при регистрация на нашия уебсайт, се съхраняват за срок от три години, считано от датата на последната Ви поръчка, като след изтичане на срока за съхранение, се унищожават, съгласно вътрешните правила на администраторите. В случай, че извършите регистрация без да направите поръчка, данните Ви се унищожават след изтичане на третата година от регистрацията Ви.

VII. Какви са последствията от непредоставянето на лични данни?

В случай, че не предоставите личните си данни, ние няма да можем да извършим доставка на поръчаните от Вас продукти, тъй като няма да можем да индивидуализираме получателя и мястото на доставка. При непредоставяне на данни за фактура /ако такава е поискана от Вас/, няма да можем да Ви издадем исканата фактура, тъй като реквизитите на същата са законоустановени.

VIII. Мерки за сигурност:

Ние сме предприели широк кръг от технически и организационни мерки, гарантиращи правомерното обработване на Вашите лични данни и защитата им от неправомерен достъп или разпространение.

IX. Какви са Вашите права?

Право на достъп:
По всяко време имате право да поискате информация дали обработваме Ваши лични данни, какви са тези данни, откъде и защо ги притежаваме. Достъп до обработваните лични данни може да осъществите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на преносимост:
Имате право да получите личните данни, които сте ни предоставили в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат или да поискате те да бъдат прехвърлени пряко на друг администратор.

Право на коригиране:
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, или да бъдат допълнени, ако те са непълни. Корекциите можете да извършите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на изтриване:
Това е Вашето право „да бъдете забравени” – да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити от нашите бази данни, при определени обстоятелства: личните Ви данни повече не са необходими за целите за които са били събрани; ако смятате, че са обработени незаконно или няма законно основание за обработването.

Право на ограничаване на обработването:
При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни, правомерността на обработването или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.

Право на възражение:
По всяко време и при определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация.

Право на жалба до Комисията за защита на личните данни:
Когато смятате, че сме нарушили правата Ви при обработката на Вашите лични данни, от нас имате право да подадете жалба до надзорния орган на Република България, който е Комисията за защита на личните данни.
Данни за контакт с Комисия за защита на личните данни:
Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
E-mail: kzld@cpdp.bg
Интернет страница: www.cpdp.bg

Правата си във връзка с обработването на лични данни можете да упражните, използвайки следните заявления или с искане в свободен текст, позволяващо еднозначното Ви индивидуализиране и характера на искането Ви: