Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървена игра Mini Memory

Sevi - Дървена игра Mini Memory

Цена:24.99лв.
Възраст: 2+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.


Италианската фирма Sevi, ви предлага една истински вълнуваща игра развиваща наблюдателността и паметта на вашето дете, вече и в компактни размери, така че да е навсякъде с вас. Правилата са прости - наредете всички 32 плочки наобратни и започнете да теглите две по две плочки, така че да откривате еднаквите. Играта е изработена от висококачествена дървесина и е декорирана с напълно безвредни бои. 
  • Играта е изработена от дърво и оцветена с напълно безвредни бои.
  • В комплекта са включени 32 бр. плочки за игра и удобна кутия за съхранение.
  • Играта е подходяща за деца над 2 годишна възраст.
  • Размери на кутията 10 х 6.5 х 3.5 см.
  • Производител Sevi, Италия.
Възраст: 2+ години
Върни До Горе