Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Cars 3

Cars 3

Във филма Cars 3 на  Walt Disney Pictures и PIXAR - Светкавица МакКуин има за цел да докаже на новото поколение състезатели, че той е все още най-добрият състезателен автомобил в света. 
Докато на пистата вече се състезават ново поколение рекордно бързи коли, шампионът се възстановява от тежка катастрофа и ще трябва пак да доказва името си. В „Колите 3” 
легендарният МакКуин Светкавицата е изваден от спорта, който обича. За да се върне обратно в играта, той ще се нуждае от помощта на надъханата млада, лъскава спортна кола на име Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да станат отново шампиони, както и  вдъхновение от страна на починалия Хъдсън. Доказвайки, че №95 още не е приключил, ще се окаже сериозен тест за шампиона. Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание на най-голямата писта на света за купата Пистън.  Lightning McQueen излиза на пистата с философията "Не се бой от неуспех, страшното е да нямаш възможност".
Мрачните нощни ралита и драмата в сюжета не ни звучат съвсем като за мъници, но те пък ще оценят великолепната визия на Pixar, докато по-големите се смеят на кризата на средната възраст, бушуваща под предния капак на МакКуин.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари