Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Еко бебешка количка GREENTOM

Еко бебешка количка GREENTOM

Имаме честта и удоволствието да Ви представим GREENTOM.

 

 

ТЯ е бебешка количка от ново поколение, която с един замах преобръща света на конвенционалните аксесоари и стоки за деца с главата надолу. Създадена за родители от ново поколение от родители от ново поколение, гледаща смело в бъдещето, право в очите на нашите деца!

 

GREENTOM е произведена от рециклирани материали и такива от естествен произход, характеристика превръщаща я в изцяло ЗЕЛЕН ПРОДУКТ, една количка за деца, която обича планетата ЗЕМЯ и полага основите на разумното съществуване, давайки свобода на родителите и знанието, че са направили най-доброто, както за себе си, децата си така и за света, в който живеят. Създадена по холандски дизайн с изчистени линии и с много дух, бебешка количка GREENTOM е различна във всеки детайл. Тя е безумно лека и толкова здрава, че трудно бихте се разделили с нея, особено ако решите да я подложите на повторно рециклиране, което е напълно възможно, не забравяйте, тази количка е ЗЕЛЕНАGREENTOM изработва здрави, функционални и красиви продукти без излишни детайли и компоненти. Какъвто и страхотен цвят да изберете, той винаги ще бъде зелен! Не мислете, че е спестен и комфорта на малчуганите, напротив при бебешка количка GREENTOM всичко е така направено, че да бъде удобно за децата и да се използва ефективно от първия ден до тогава, докато детето реши, че вече може да се справи и само или докато навърши 3-4 годинки. И точно заради това, където и да заведете малките си спътници, те със сигурност ще запомнят ценните си първи години като комфортни, безгрижни и ... зелени. Честита разходка!

 

Всички продукти с марка GREENTOM са съзнателно проектирани, така че да имат минимален брой компоненти, използвани са по-малко материали. Това прави лесно разглобяването и рециклирането на частите на количката GREENTOM след употреба. В края на целия си жизнен цикъл всички компоненти на продукта могат да бъдат рециклирани и повторно използвани. Така се затваря цения цикъл от опаковката, която е от рециклиран картон през ръководствата, брошурите и всички дисплеи в магазините, които имат етикет FSC. GREENTOM има една единствена цел и тя е да Ви помогне да правите своя зелен избор. Всеки ден. Избирайки продуктите на GREENTOM, намалявате пластмасовите отпадъци и допринасяте за чисто бъдеще на планетата.

Благодарим Ви, че се присъединихте към нас за създаването на зелено утре за нашите деца!

 

Еко бебешка количка GREENTOM израства в 3 фази, следвайки малкия си собственик. Тя може да бъде снабдена с кош за новородени Carrycot, преобръщаща се Reversible седалка, която е специално предназначена за малки любопитковци, които желаят активно да опознават света около себе си и Classic за подрастващи малчовци. И за всичко това се използва една единствена основа, която се трансформира и по този начин спестява много място. 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: Рамата е направена от рециклиран Полипропен (Полипропилен). За производството на GREENTOM Classic са рециклирани 74 бутилки PET. Лесна за повторно рециклиране

 

 

Кошът за новородени GREENTOM има 100 % органичен и дишащ висококачествен матрак, който е изработен от органичен памук, лен и вълна. Вълната, използвана за него идва основно от Тексел, остров край северното крайбрежие на Холандия. Тексел има население от 13 300 души и над 100 000 овце, като отглеждането на животни е традиция повече от 600 години, като през годините се е развила уникална порода овце, която е както издръжлива, така и произвеждаща вълна с ненадминато качество. Продуктите изработени от нея са по-меки, дебели, по-топли и по-дълготрайни. Те са особено подходящи за сън, поради изключителната им устойчивост, изолация и регулиране на влагата. Холандските влакна Texel се произвеждат от устойчив източник без да се нанася вреда на животното. Овцете се отглеждат органично (и щастливи) на земя, която никога не е била използвана за селско стопанство и не е третирана с химикали - торове и пестициди. С помощта на дългогодишния опит на произовидтелите на вълна, екологичния начин на живот и най-вече на майсторството, суровото руно се обработва без използването на никакви бои или избелващи вещества и по този начин се запазва високото съдържание на натурален ланолин. Всеки процес, който използва химикали или произвежда токсини в вълната, е строго забранен. Texel е 100% естествена, възобновяема и биоразградима. Вълната поддържа равномерна температура в коша за новородени, независимо дали се използва през зимата или през лятото. Освен всичко това тя има и някой малки, но неоспорими качества - трудно запалима е, хипоалергична и антибактериална. В комбинация с биологично отглеждан лен, правят матрака безопасен, мек и изключително удобен.  Сертифициран от: Глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS) и стандарт OEKO-TEX 100. Калъфът е дишащ и може да се сваля и пере.


  •  

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: С използването на коша за новородено вие рециклирате 31 бутилки PET (от безалкохолни напитки). Рамката е направена от рециклиран Полипропен (полипропилен) и е лесна за рециклиране.

 

МИСИЯ

Мисията на GREENTOM е да създава интелигентни, функционални и устойчиви продукти, при това с мисъл за околната среда. За GREENTOM малкото е повече и от една идея, тя се превръща в първата бебешка количка, чиято рама е изработена изцяло от рециклирана пластмаса и биопластика, превръщайки я в най-зелената
количка на планетата Земя.

В света вече има достатъчно отпадъци. GREENTOM рециклира тези отпадъци и ги превръща в красиви, безопасни, интелигентни продукти, които не само, че са от рециклирани материали, но могат да бъдат рециклирани отново след употреба. Рециклирането с GREENTOM прави един пълен кръг. Фирмата се се обединява с доставчика на QCP, за да осигури постоянен поток от висококачествени пластмасови отпадъци, които служат за основен материал за рамката GREENTOM. Използва се също EcopaXX за компоненти като вътрешните части на ключалката на предпазния колан. EcopaXX е биологичен полиамид, произведен от тропически рицинор и се счита за водещ материал при "зелените" пластмаси; тя се произвежда от DSM. Тези два материала формират основата на леката, силна, гъвкава и преди всичко безопасна рамка на GREENTOM. Тъканта на седалката е изряботена от рециклирани бутилки за пиене. Влакното, доставено от Unifi и Repreve служи за изработка на тъкани с високо качество, нетоксични, лесни за почистване и с UPF филтър с 50+ защита от слънцето. Желанието на производителите е да направят така, че да бъде възможно количката да бъде сглобявана навсякъде по света и по този начин да се ограничи влиянието на транспорта, върху околната среда и да се стимулира местната икономика.

 

ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН


 Холандските дизайнери са известни със своята проста и чиста конструктивна техника. Тази традиция е спазена и при създаването на GREENTOM. Продуктите с тази марка са интелигентни, функционални и толкова цветни, при това без излишни детайли и компоненти. Но не забравяйте, че какъвто и цвят да изберете, Вие ще осигурите едно по-зелено бъдеще на децата си! Основателят на компанията споделя, че след дългогодишна работа в сферата на детските продукти е решил да направи нещо различно. Доказвайки, че екологичния начин на живот, рециклирането и умния дизайн на удобните и съвременни решения, могат да вървят ръка за ръка, той смята, че е време да се поеме отговорност за околната среда, защото това е бъдещето на нашите деца. 

 

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

GREENTOM се стреми да предложи опростени и добре работещи продукти, при които всичко е като детска игра. Една количка, при която сгъването и разгъването стават за секунки, а в сгънато състояние та се отличава със своята компактност и може да се побере в багажника и на най-малките автомобили. Рамката е изработена от рециклиран полипропен: удобна, гъвката, устойчива с влакна от фибростъкло, което я прави подходяща за разходка буквлно навсякъде! Колелата са с двойни сачмени лагери, правейки я супер маневрена, както изисква модерният градски живот. О, и GREENTOM всъщност направи място и за вашите крака между задните колела, докато управлявате количката. Нямате синини, как се чувствате от това?

 

 


 БЕЗОПАСНОСТ

 GREENTOM иска най-доброто за вас и Вашето семейство и точно заради това безопасността на първо място и е основен приоритет на създателите на марката. Продуктите отговарят на всички европейски изисквания за безопасност: EN1888: 2012, EN-71-3, EN 1466: 2014, SOR / 85-379, AS / NZS 2088: 2013, ASTM F833-15, ASTM F2050: 2016. Тъканите и рамката са тествани за химични вещества, не са токсични и отговарят на най-строгите мерки за безопасност на децата. Те са без BPA, PVC и без фталат.

Моля, следвайте инструкциите за безопасност и инструкциите в ръководството. По този начин вие и семейството Ви можете спокойно да се забавлявате при всяка разходка!

 

 РЕЦИКЛИРАНЕ

 Продуктите на GREENTOM са съзнателно проектирани с минимален брой компоненти и ограничен брой материали. Това прави лесно разглобяването и рециклирането на частите на количката след употреба. В края на целия си жизнен цикъл всички компоненти на продукта могат да бъдат рециклирани и повторно използвани. Така се създава един пълен кръг на използване. Опаковката GREENTOM се прави от рециклиран картон. Ръководствата, брошурите и всички дисплеи в магазина имат етикет FSC. Избирайки продуктите на GREENTOM, Вие намалявате пластмасовите отпадъци и допринасяте за по-зелена планета. Благодарим Ви, че се присъединихте към нас за създаването на зелено утре за нашите деца!

 

НАГРАДИ И ОТЛИЧИЯ

 

 

ВИДЕО. Вижте повече ТУК

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари