Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Philips AVENT - Повече за марката

Philips AVENT - Повече за марката

Philips AVENT е най-препоръчваната от майки на майки марка по света вече над 30 години. Историята на Авент се "ражда" с първото дете на Едуард и Селия Аткин, собственици на фирмата за каучукови изделия Cannon AVENT в Глемсфорд, Софолк (Англия) през 1984 година. Те са принудени да използват адаптирано мляко за своето дете и с цената на много безсънни нощи откриват, че използваните до тогава високи и тънки шишета с малък биберон не спомагат по никакъв начин на родителите да хранят децата си по начин близо до естествения и водят до образуване на много колики в адаптиращите се към новия начин ан живот бебешки стомахчета. Водени от желанието на Селия Аткин да предостави най-доброто на своето дете и благодарение на познанията на Едуард, през 1984 година се появява то - шише AVENT Babysafe. С него те "променят света" на бебешките продукти и правят невиждана до тогава революция в света на родителите. Оригиналното шише Philips AVENT е с по-широк биберон, първият в света, направен изцяло от силикон, без мирис и вкус. Дизайнът на шишето максимално го доближава до естественото хранене и уникалната му анти-колик система вече 25 години, клинично доказано, намалява коликите у новородените бебета. Дизайнът е толкова иновативен, че поставя златен стандарт, на който се доверяват майките по цял свят, "гласувайки с покупките си". А успехът на компанията е отличен с три "Награди на Кралицата" - две за Иновация и една за международна търговия - както и множество награди от списания за родители по целия свят. 

 

 

От създаването си през 1984 г., Philips AVENT подкрепя майките, "слуша" и реализира полезни и иновативни продукти, съвместно с медицински специалисти и професионалисти с изключителни познания в областта, които познават грижите и нуждите на младите майки и техните навици и всичко това, за да разбере по-добре бебешките и родителски нужди. Този пионерски и насочен към потребителите дух е жив и до днес и се вижда във всички продукти на марката. Известна, че е обърнала внимание на малките детайли, Филипс АВЕНТ добавя множество нововъведения и цялостни решения за отглеждане на децата, по-добро преживяване за родителите и повече удобство.

През последните години въз основа на желанието на майките да притежават помпа за кърма с по-ефективен режим на работа и по-лесно използване, се появи серията Philips AVENT Comfort. Тази иновативна нова помпа за кърма има уникален дизайн, който позволява на майките да изтласкват мляко в удобна изправена позиция; а натуралната бутилка използва е с иновативен, наподобяващ майчиното зърно биберон, което създава по-лесен преход между комбинираното хранене и евентуалния последващ преход към кърмене. През септември 2009, четвърт век след пробива на Шишето AVENT Babysafe, Philips AVENT отново се превръща в лидер на пазара със своята нова система за хранене и шише, което доказано помага да се успокои бебето, особено през нощта, в допълнение към клинично доказанoтo предимство от по-малко колики. Новото шише е много издръжливо и не съдържа Бисфенол-А (BPA-free). 

 


 

"Нашето убеждение е, че когато става дума за родителство, най-малките неща могат да направят най-голямата разлика",

казва Тами Джоунс, маркетинг директор на Philips AVENT.

"Чрез разработването на нашите продукти с помощта на експерти и родители, можем да гарантираме, че предоставяме уникални решения, които улесняват родителите да отглеждат щастливи и здрави бебета".

 

В основата на разработките на Philips AVENT стоят освен разлините желания на родителита, и множество клинични тестове и иновация. През 1994 година Професор Алън Лукас, Директор на MRC Childhood Nutrition Research Centre (Лондон, Англия), публикува труда си “Колики, плач, безпокойство и хранене” (‘Colic, Crying, Fussing and Feeding’). С това изследване недвусмислено се доказва без съмнение, че Шишето AVENT Авент със своята анти-коликовата клапа значително обекчава коликите у новороденото бебе и спомага за тяхното намаляване. 

 

 

През май 2001 година „Списание за човешката лактация” (Journal of Human Lactation) публикува статия на Д-р Мери Фютрел, която чрез есперименти доказва за пръв път, че Механичната помпа за изцеждане на кърма AVENT превъзхожда по удобство, лекота на използване и най-вече с ефективността си професионалната, електрическа помпа, която се използва в болничните заведения. Така иновациите от Филипс Авент се увеличават, а майките по целия свят могат да се радват на една значително по-евтина, по-тиха, по-лесно преносима и доказано по-ефективна помпа за кърма. Не е учудващо, че толкова много майки по света я използват и препоръчват. 

 

През септември 2006 година компанията Philips придобива марката AVENT и нейната производствена база и продължавайки стремежа към иновации и грижа за клиента с продукти с високо качество, с които грижата за бебето и малкото дете е по-лесна от всякога. Ръководени и вдъхновени от новите тенденции, от Philips са отдадени на идеята да подобрят качеството на живот на хората, разработвайки продукти за ежедневието, с които здравословният начин на живот е по-лесно постижим. Royal Philips Electronics е базирана в Холандия (NYSE: PHG, AEX: PHI) диверсифицирана компания, която има за основна цел - подобряване стила на живот чрез подходящи иновации. Като световен лидер в здравеопазването, лайфстайла и продуктите за осветяване, Philips интегрира технологии и дизайн в решения, направени за хората и като обещание за „Разум и простота” ( “Sense and simplicity”), неща които работят при това добре. 

 

 

 

В магазини "Касида" ще намерите пълната гама продукти на Philips AVENT. Незвисимо дали сте се спрели вече на марката или се колебаете ние ще Ви презентираме всички предимства и неоспорими качества на продуктите Филипс Авент  .

Залъгалка, шише за хранене, неразливаща се чаша, прибори за хранене, съдове за хранене, бебефон, помпа за кърма, комплекти за новородено, уред за готвене, контейнери за кърма, биберони, стерилизатор, уред за затопляне на храна, термочанта, комплект за хигиена, термос, протектори за зърна, термометър, коректор за зърна, всичко това може да намерите в магазин "КАСИДА", гр.Пловдив или онлайн на www.kasida.bg

 

ВИЖТЕ НАШЕТО ВИДЕО ТУК.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари