Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

BOBOLI - Повече за марката

BOBOLI - Повече за марката

ПРЕОТКРИЙТЕ СВЕТА С BOBOLI 


От създаването си през 1984 г. до сега испанската марка Boboli демонстрира пред света своя неспокоен дух, оригиналност и като едно будно, енергично и креативно дете показва неоспоримото си желание да расте и да открива новото: нови преживявания, нови цели, нови хоризонти, нови емоции и нови светове. А сега ние Ви каним да се запозаете с това забележително дете, което със своята енергия и чар ще Ви отведе към очарователния, изненадващ и безкраен свят на детската фантазия, но претворен по забележителен начин в марката и нейните модни колекции.

Boboli разполага с богат асортимент от множество детски и бебешки дрехи, в които интензивността на цвета, впечатляващите принтове и иновативно обработените платове винаги са главните герои. Ярки цветове, неподправен стил и качество от най-високо ниво са визитната картичка на Boboli, която се е утвърдила като една от най-големите модни марки за деца. Пълната колекция от детско облекло покрива всички нужди на децата от 0 месеца до 16 години. 

 

 

КАКВО Е BOBOLI?

 

BOBOLI Е ЛЮБОПИТСТВО


 Oт създаването на бранда до сега марката Boboli е олицетворение на красивото, едно  слънчево и  любопитно дете, носещо в себе си свободния дух на времето заедно с новото със  себе си. Точно поради  това, че красотата е водеща, марката чисто по детски ни изнедава с  новите си колекции детски и бебешки дрехи. Те се състоят от висококачествени панталони,  блузи, рокли, бодита, гащеризони, бебешки комплекти, аксесоари за деца и бебета, които са  резултат на множество проучвания.

 

 

BOBOLI Е ТЪРСЕНЕ

 

 Boboli е синоним на неспокойния дух и на вечния стремеж към усъвършенстване. Boboli търси таланта навсякъде, старае се да открие най-добрите професионалисти, които да създадат бъдещето на компанията и вярва в новите технологии. Това е причината да намирате детските и бебешки дрехи на марката само в най-добрите мулти-маркови магазини по света.

 

 

BOBOLI Е ФАНТАЗИЯ


Колекциите с детски и бебешки дрехи Boboli са създадени с фантазия, богати на цветове, пълни с живот и носещи радост и свежо настроение. Детските дрехи Boboli са символ на иновации, забавление и модерност, освен това имат уникален стил и създават на децата усещане за индивидуалност и пъстрота. Детските дрехи Boboli има ексклузивни дизайни, те са удобни, функционални и издръжливи и "растат", променяйки се, така че да бъдат верни другари на децата в пъстрия им свят по време на цялото им детство.

 


BOBOLI Е ЕНЕРГИЯ


Детските дрехи Boboli са пълни с енерия. Свежи и удобни детските панталони, детските блузи, детските рокли, детските комплекти, бебешки бодита, бебешки пелени, бебешки шапки и чорапки са носители на тази зареждаща нотка и я предават със своята пъстрота и на всеки, който ги види. Като една глобална компания с много развита комуникационна система Boboli успява да представи всички свои предимства на хората и да ги зареди със своята неизчерпаема енергия и неповторим дизайн.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари